Regula Ysewijn over “Van wafel tot koek” - Woensdag 22/02, 20u30

Regula Ysewijn over “Van wafel tot koek” - Woensdag 22/02, 20u30

minutes reading

Interview door culinair journalist Marlies Beckers

Regula verrast de lezer opnieuw met sprekende beelden en heerlijke recepten van de Lage
Landen in haar nieuwste bakboek “Van wafel tot koek”. Van traditionele roggebroden over
knapperige krakelingen tot de vertrouwde Sinterklaaslekkernijen, Regula’s creaties nodigen uit
om meteen zelf aan de slag te gaan.

Over Regula Ysewijn:

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een passie voor historische recepten en
hun verhalen. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het
Britse programma The Great British Bake Off. Ze vertoeft vaak in Groot-Brittannië, waar ze
meewerkt programma’s maakt voor BBC en meewerkt aan het magazine van Borough Market.

Over Marlies Beckers:

Marlies Beckers is culinair auteur, journalist, en columnist. Als schrijver en fijnproever kent zij
als geen ander de vreugde die een nieuw en origineel kookboek teweeg kan brengen.

Praktisch:

Deelnameprijs € 10, inclusief één glas wijn of een ander drankje.
Inschrijven kan je hier: https://www.luddites.be/regula-ysewijn-over-van-wafel-tot-koek-woensdag-22.html

Share