Dan Toombs
Hardback
175 pagina's
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur
aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue,
grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen
worden. Met goede uitleg over apparatuur, het
verschil tussen roosteren en grillen, het beheersen
van de temperatuur, gebruik maken van directe
of indirecte hitte, verras je iedereen met geweldige
Indiase gerechten van de barbecue.
Steek de fik erin en bereid kashmiri kabargah
lamskoteletjes, kip tandoori, diverse variaties aan
kebab of pittig gevulde mosselen. Kleine gerechten,
vis- en vleesbereidingen maar ook groente-, rijst- en
broodrecepten die je op open vuur bereidt. Maak
eens knapperige saffraanrijst, rokerige chana dal of
naan gevuld met curry.
Daarnaast biedt The Curry Guy BBQ heerlijke
sauzen zoals raïta met geroosterde uien, kashmiri hot
sauce, pittige tomatenchutney en diverse marinades
en rubs. Bij elk recept zie je in een oogopslag of
het vegetarisch, glutenvrij of snel te bereiden is.
Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten
verrassende Indiase gerechten voor.